A-
A+
Finaaliin valittu Kirsi Mäkynen muistuttaa keittiötyön olevan tiimityötä. - Edustan mielestäni koko tiimiä, hän sanoo.
Leena Kurikka
Kurikan Kampuksen kokki Kirsi Mäkynen on valittu yhdeksi PRO2020-kisan finalisteista. PRO on vuosittain jaettava tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisille.
PRO-tunnustuksia jaetaan 15 eri sarjassa, joista jokaiseen on valittu kolme finalistia. Kirsi Mäkynen on mukana Ammattikeittiön työntekijä -sarjassa. Mäkynen on ainoa eteläpohjalainen finalisti koko kilpailussa.
– Tuntui aivan mielettömältä. En olisi uskonut, että menisin näin pitkälle. Onneksi oli vapaapäivä, sain sulatella tietoa rauhassa, kuvaa hän tuntemuksiaan, kun sai tietää finaalipaikastaan.
Kurikan kaupungin ruokapalveluesimies Tanja Ojaniemen mukaan jokainen finaaliin mukaan päässeistä on jo voittaja. Mäkysen mukaan pomot ovat tehneet valtavan taustatyön menestyksen eteen.
– Kirsi on sydämellinen. Oli helppo tehdä taustatyötä hänen vuokseen. Hän on syntynyt asiakaspalvelijaksi, kehuu Ojaniemi.
Mäkynen on syntyisin Nivalasta ja valmistui Kauhajoelta ravitsemusteknikoksi 1996. Hän työskenteli henkilöstöravintoloissa Kauhajoella ja Seinäjoella kunnes aloitti Kurikan kaupungin ruokapalvelulla kahdeksan vuotta sitten. Koti on Lohiluomalla.
Kuluneen vuoden Mäkynen on työskennellyt Kampuksella, jossa työn kuvaan kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, tilaus- ja vitriinituotteiden tekeminen sekä leivonta. Torstaina hänellä oli työn alla itsenäisyyspäivän täytekakkuja 400 hengelle.
– Työ on monipuolista. Haasteitakin on, kun ruokailijoiden määrä vaihtelee jopa sadalla hengellä. Tykkään tosi lujaa, kun saan leipoa ja tehdä tilauspalvelutuotteita. Terveysnäkökulma on mukana ja päivittäin tehdään smoothieita, hän kertoo.
Kampuksen asiakkaita Mäkynen kehuu aivan huipputyypeiksi.
Yleisö pääsee osallistumaan kisan voittajan valintaan. 15.12. mennessä voi antaa kommentteja Mäkysen puolesta sivustolla propalkinnot.fi/finalistit. Tuomarit huomioivat kommentit valitessaan voittajia. Voittajat julkaistaan 30.1.2020 Helsingissä Finlandia-talossa järjestettävässä PRO-gaalassa.
– Se on sellainen ruoka-alan Oscar-gaala, kuvaa Ojaniemi.
Mäkynen haluaa kiittää kaikkia hänen puolestaan kommentteja jo lähettäneitä ja muistuttaa, että menestyksen takana on koko työpaikan väki.
– Keittiötyö on tiimityötä. Edustan mielestäni koko tiimiä. Meillä on täällä monipuolinen ruoka ja hyvä henki, Kirsi Mäkynen sanoo. –LK
Ajankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
A-
A+
Finaaliin valittu Kirsi Mäkynen muistuttaa keittiötyön olevan tiimityötä. - Edustan mielestäni koko tiimiä, hän sanoo.
Leena Kurikka
Kurikan Kampuksen kokki Kirsi Mäkynen on valittu yhdeksi PRO2020-kisan finalisteista. PRO on vuosittain jaettava tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisille.
PRO-tunnustuksia jaetaan 15 eri sarjassa, joista jokaiseen on valittu kolme finalistia. Kirsi Mäkynen on mukana Ammattikeittiön työntekijä -sarjassa. Mäkynen on ainoa eteläpohjalainen finalisti koko kilpailussa.
– Tuntui aivan mielettömältä. En olisi uskonut, että menisin näin pitkälle. Onneksi oli vapaapäivä, sain sulatella tietoa rauhassa, kuvaa hän tuntemuksiaan, kun sai tietää finaalipaikastaan.
Kurikan kaupungin ruokapalveluesimies Tanja Ojaniemen mukaan jokainen finaaliin mukaan päässeistä on jo voittaja. Mäkysen mukaan pomot ovat tehneet valtavan taustatyön menestyksen eteen.
– Kirsi on sydämellinen. Oli helppo tehdä taustatyötä hänen vuokseen. Hän on syntynyt asiakaspalvelijaksi, kehuu Ojaniemi.
Mäkynen on syntyisin Nivalasta ja valmistui Kauhajoelta ravitsemusteknikoksi 1996. Hän työskenteli henkilöstöravintoloissa Kauhajoella ja Seinäjoella kunnes aloitti Kurikan kaupungin ruokapalvelulla kahdeksan vuotta sitten. Koti on Lohiluomalla.
Kuluneen vuoden Mäkynen on työskennellyt Kampuksella, jossa työn kuvaan kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, tilaus- ja vitriinituotteiden tekeminen sekä leivonta. Torstaina hänellä oli työn alla itsenäisyyspäivän täytekakkuja 400 hengelle.
– Työ on monipuolista. Haasteitakin on, kun ruokailijoiden määrä vaihtelee jopa sadalla hengellä. Tykkään tosi lujaa, kun saan leipoa ja tehdä tilauspalvelutuotteita. Terveysnäkökulma on mukana ja päivittäin tehdään smoothieita, hän kertoo.
Kampuksen asiakkaita Mäkynen kehuu aivan huipputyypeiksi.
Yleisö pääsee osallistumaan kisan voittajan valintaan. 15.12. mennessä voi antaa kommentteja Mäkysen puolesta sivustolla propalkinnot.fi/finalistit. Tuomarit huomioivat kommentit valitessaan voittajia. Voittajat julkaistaan 30.1.2020 Helsingissä Finlandia-talossa järjestettävässä PRO-gaalassa.
– Se on sellainen ruoka-alan Oscar-gaala, kuvaa Ojaniemi.
Mäkynen haluaa kiittää kaikkia hänen puolestaan kommentteja jo lähettäneitä ja muistuttaa, että menestyksen takana on koko työpaikan väki.
– Keittiötyö on tiimityötä. Edustan mielestäni koko tiimiä. Meillä on täällä monipuolinen ruoka ja hyvä henki, Kirsi Mäkynen sanoo. –LK
Ajankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
A-
A+
Finaaliin valittu Kirsi Mäkynen muistuttaa keittiötyön olevan tiimityötä. - Edustan mielestäni koko tiimiä, hän sanoo.
Leena Kurikka
Kurikan Kampuksen kokki Kirsi Mäkynen on valittu yhdeksi PRO2020-kisan finalisteista. PRO on vuosittain jaettava tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisille.
PRO-tunnustuksia jaetaan 15 eri sarjassa, joista jokaiseen on valittu kolme finalistia. Kirsi Mäkynen on mukana Ammattikeittiön työntekijä -sarjassa. Mäkynen on ainoa eteläpohjalainen finalisti koko kilpailussa.
– Tuntui aivan mielettömältä. En olisi uskonut, että menisin näin pitkälle. Onneksi oli vapaapäivä, sain sulatella tietoa rauhassa, kuvaa hän tuntemuksiaan, kun sai tietää finaalipaikastaan.
Kurikan kaupungin ruokapalveluesimies Tanja Ojaniemen mukaan jokainen finaaliin mukaan päässeistä on jo voittaja. Mäkysen mukaan pomot ovat tehneet valtavan taustatyön menestyksen eteen.
– Kirsi on sydämellinen. Oli helppo tehdä taustatyötä hänen vuokseen. Hän on syntynyt asiakaspalvelijaksi, kehuu Ojaniemi.
Mäkynen on syntyisin Nivalasta ja valmistui Kauhajoelta ravitsemusteknikoksi 1996. Hän työskenteli henkilöstöravintoloissa Kauhajoella ja Seinäjoella kunnes aloitti Kurikan kaupungin ruokapalvelulla kahdeksan vuotta sitten. Koti on Lohiluomalla.
Kuluneen vuoden Mäkynen on työskennellyt Kampuksella, jossa työn kuvaan kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, tilaus- ja vitriinituotteiden tekeminen sekä leivonta. Torstaina hänellä oli työn alla itsenäisyyspäivän täytekakkuja 400 hengelle.
– Työ on monipuolista. Haasteitakin on, kun ruokailijoiden määrä vaihtelee jopa sadalla hengellä. Tykkään tosi lujaa, kun saan leipoa ja tehdä tilauspalvelutuotteita. Terveysnäkökulma on mukana ja päivittäin tehdään smoothieita, hän kertoo.
Kampuksen asiakkaita Mäkynen kehuu aivan huipputyypeiksi.
Yleisö pääsee osallistumaan kisan voittajan valintaan. 15.12. mennessä voi antaa kommentteja Mäkysen puolesta sivustolla propalkinnot.fi/finalistit. Tuomarit huomioivat kommentit valitessaan voittajia. Voittajat julkaistaan 30.1.2020 Helsingissä Finlandia-talossa järjestettävässä PRO-gaalassa.
– Se on sellainen ruoka-alan Oscar-gaala, kuvaa Ojaniemi.
Mäkynen haluaa kiittää kaikkia hänen puolestaan kommentteja jo lähettäneitä ja muistuttaa, että menestyksen takana on koko työpaikan väki.
– Keittiötyö on tiimityötä. Edustan mielestäni koko tiimiä. Meillä on täällä monipuolinen ruoka ja hyvä henki, Kirsi Mäkynen sanoo. –LK
Ajankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide