Marjaana Mäntylä paistoi munkkeja yhdessä Anja Perkiön kanssa viime viikon keskiviikkona. Viime viikonlopun Farmari-messuille piti saada valmiiksi 9 000 munkkia Sotilaskotiyhdistyksen myyntiin.
Katja Rantatulkkila
165 litraa vettä, 55 litraa sokeria, puolitoista kiloa suolaa ja 55 kiloa leivontarasvaa. Vajaa puolitoista kiloa kardemummaa ja 16,5 kiloa hiivaa, jonne sotketaan 330 kiloa vehnäjauhoja. Kaiken kruunaa 25 kiloa sokerointisokeria ja sata kiloa paistorasvaa. Mitä siitä tulee?
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Marjaana Mäntylä paistoi munkkeja yhdessä Anja Perkiön kanssa viime viikon keskiviikkona. Viime viikonlopun Farmari-messuille piti saada valmiiksi 9 000 munkkia Sotilaskotiyhdistyksen myyntiin.
Katja Rantatulkkila
165 litraa vettä, 55 litraa sokeria, puolitoista kiloa suolaa ja 55 kiloa leivontarasvaa. Vajaa puolitoista kiloa kardemummaa ja 16,5 kiloa hiivaa, jonne sotketaan 330 kiloa vehnäjauhoja. Kaiken kruunaa 25 kiloa sokerointisokeria ja sata kiloa paistorasvaa. Mitä siitä tulee?
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Marjaana Mäntylä paistoi munkkeja yhdessä Anja Perkiön kanssa viime viikon keskiviikkona. Viime viikonlopun Farmari-messuille piti saada valmiiksi 9 000 munkkia Sotilaskotiyhdistyksen myyntiin.
Katja Rantatulkkila
165 litraa vettä, 55 litraa sokeria, puolitoista kiloa suolaa ja 55 kiloa leivontarasvaa. Vajaa puolitoista kiloa kardemummaa ja 16,5 kiloa hiivaa, jonne sotketaan 330 kiloa vehnäjauhoja. Kaiken kruunaa 25 kiloa sokerointisokeria ja sata kiloa paistorasvaa. Mitä siitä tulee?
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide