Jani Unkeri ja Miia Keski-Nikkola palkittiin alueellisten ruokaperinteiden ja suomalaisen gastronomian innovatiivisesta kehittämisestä.
Leena Kurikka
Seinäjokisen Juurella -ravintolan takana olevat yrittäjät Miia Keski-Nikkola Kurikasta ja Jani Unkeri Seinäjoelta palkitaan eteläpohjalaisen ruokakulttuurin ylläpitämisen ja tunnettuuden eteen tehdystä kunnianhimoisesta työstä Alfred Kordelinin säätiön Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnolla. Palkinto myönnettiin myös rypsiöljyjalosteita valmistavalle Alavuden Öljynpuristamolle.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Jani Unkeri ja Miia Keski-Nikkola palkittiin alueellisten ruokaperinteiden ja suomalaisen gastronomian innovatiivisesta kehittämisestä.
Leena Kurikka
Seinäjokisen Juurella -ravintolan takana olevat yrittäjät Miia Keski-Nikkola Kurikasta ja Jani Unkeri Seinäjoelta palkitaan eteläpohjalaisen ruokakulttuurin ylläpitämisen ja tunnettuuden eteen tehdystä kunnianhimoisesta työstä Alfred Kordelinin säätiön Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnolla. Palkinto myönnettiin myös rypsiöljyjalosteita valmistavalle Alavuden Öljynpuristamolle.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Jani Unkeri ja Miia Keski-Nikkola palkittiin alueellisten ruokaperinteiden ja suomalaisen gastronomian innovatiivisesta kehittämisestä.
Leena Kurikka
Seinäjokisen Juurella -ravintolan takana olevat yrittäjät Miia Keski-Nikkola Kurikasta ja Jani Unkeri Seinäjoelta palkitaan eteläpohjalaisen ruokakulttuurin ylläpitämisen ja tunnettuuden eteen tehdystä kunnianhimoisesta työstä Alfred Kordelinin säätiön Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnolla. Palkinto myönnettiin myös rypsiöljyjalosteita valmistavalle Alavuden Öljynpuristamolle.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Kysely
luetuimmat
uusimmat
Mielipide