Monnari muuttui torstaina tanssisaliksi Kurikan lukion vanhojen tanssien juhlassa. Musiikista vastasi Kurikan soittokunta.

Oma tanssi oli vanhojen suosikki

20.02. 11:10

0 💬

Monnari muuttui torstai-iltana tanssisaliksi ja täyttyi pukuloistosta, kun siellä vietettiin Kurikan lukion vanhojen tanssien juhlaa. Musiikista vastasi Kurikan soittokunta Pekka Hirvosen johdolla.

Maatilatalouden tulot Kurikassa koko maan kovimmat – yli 86 miljoonaa

15.02. 16:55

0 💬

Kuntaliitoksen kynnykselläkin oli jo selvää, että Kurikka nousee maatalouden kärkikastiin monella eri maatalouden saralla ainakin tuotantoluvuilla mitattuna. Nyt julkistetut tarkemmat luvut vuodelta 2015 osoittavat, että Kurikka nousi Suomen vahvimmaksi maatalouspitäjäksi maatilatalouden tuloilla mitattuna.

Abit pysähtyvät torilla torstaina

15.02. 12:00

0 💬

Kurikan lukion abiturienttien perinteisiä penkinpainajaisia, eli penkkareita vietetään tulevana torstaina 16.2. Abit nousevat kuorma-autojen lavoille varttia vaille kymmenen aamupäivällä lukion pihalla ja aloittavat kierroksen kouluilla ja ympäri keskustaa kello kymmenen.

Kurikan lääkäritilanteeseen luvassa valoa keväämmällä

10.02. 16:30

0 💬

Kanta-Kurikan ja Jurvan lääkäritilanne on puhuttanut nyt talven aikana. Kurikassa pitäisi olla kahdeksan lääkäriä, mutta helmikuun aikana lääkäreitä on ollut useista ”pätkälääkäreistä” laskien käytännössä noin viisi. Jurvassa tilanne on ollut parin viikon ajan vielä huonompi; lääkäreitä ei ole ollut vastaanotossa ollenkaan.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Kunnallisveroprosenttimme on nyt 21% ja korkeampi kuin esimerkiksi Ilmajoella (20,25%). Haittaako se?
Kyllä, ja ihmetyttää
Ei haittaa, veroja pitää maksaa
En osaa sanoa.

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria


23.12.201613.2. 2017