Lastenneuvolan uusi opas selittää, miksi lasten kannattaa antaa liikkua monipuolisesti ja miksi riskileikkejäkään ei aina kannata kieltää. Videolla patjoille pomppivat Feeli Mäki-Jyllilä ja Miro Autio sekä Johanna Mäki-Jyllilän avustamana Feetu Mäki-Jyllilä.

Lapsi oppii liikkuvan leikin avulla

30.01. 15:13

0 💬

JIK-yhtymän lastenneuvolat saivat uutta materiaalia perheiden kanssa työskentelyyn, kun Seinäjoen ammattikorkeakoulun fysioterapian opiskelijat Riina Haapala ja Tiina Vainionpää valmistivat tilaustyönä oppaan 1-6-vuotiaan lapsen motorisesta kehityksestä ja sen tukemisesta.

Hohhoijaa, vai että ihan ensimmäinen

29.01. 16:37

0 💬

Tämän vuoden ensimmäinen kurikkalaisvauva syntyi 2. tammikuuta Anu ja Arto Kriikkulan perheeseen. 11-vuotiaan Oonan ja 5-vuotiaan Ellan pikkuveli painoi syntyessään 2764 grammaa ja oli 48 senttiä pitkä.

Kiuru pitää kiinni koulutusyksiköiden verkosta

29.01. 10:55

0 💬

Opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru (sd.) tutustui maanantaina Sedu Kurikkaan ja vieraili kahvila Kropsussa järjestetyssä yleisötilaisuudessa. Ministeri sai vastata erityisesti kurikkalaisten huoleen koulutusmenojen vähentämisestä ja koulujen kohtalosta.

Nappula nauttii palloilusta

14.01. 13:12

0 💬

Pakkanen paukkuu ja lumi pöllyää, kun lämminveriori Full Moon Dance, tuttavallisemmin Nappula kirmaa laidunpellon hangessa ison sinisen pallon perässä. Marja ja Marketta Rinta-Risku kertovat, että meno jatkuu yhtä vauhdikkaana, kunnes pallo hajoaa tai se otetaan pois.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Miten aiot käyttää rahaa tänä vuonna?
Yhteen isoon kohteeseen, kuten remonttiin, autoon tai tyyriiseen matkaan
Yritän säästää tai maksaa velkoja pois
Kaikki rahat menevät elämiseen

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria