Emilia Kuru (vas.), Anni Haavisto ja Miia Korpi (takana) testasivat yhteiskoulun pihassa uutta keinua viime elokuussa koulun alettua. Nyt keinu on viety pois ja välitunneille ideoidaan luokkakohtaisia kilpailuja.

Kurikan nuorilla menee aika hyvin

11.04. 15:51

0 💬

KURIKKA Kouluterveyskyselyn tulos toi esiin sekä ilon- että huolenaiheita kurikkalaisnuorten elämässä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kyselyssä koottiin valtakunnallisesti tietoa 14-20-vuotiaiden elinoloista, kouluoloista ja terveydestä.

Saarakkala jätti poliisille tutkintapyynnön

08.04. 15:30

0 💬

KURIKKA Kansanedustaja ja kaupunginhallituksen jäsen Vesa-Matti Saarakkala (ps.) on jättänyt poliisille tutkintapyynnön kaupunginjohtaja Paavo Tyrväisen johtajasopimukseen helmikuussa tehdystä muutoksesta.

Parman tulevaisuus vaakalaudalla

04.04. 16:27

0 💬

NUMMENMÄKI Rakennusalan vaikea markkinatilanne henkii kylmää Kurikassakin. Parma Oy:n Kurikan tehtaalla on aloitettu yhteistoimintamenettely. Tehdas tunnetaan paikkakunnalla paremmin entisenä Betoninummena. Parmalla tuotetaan lähinnä rakentamiseen käytettäviä betonielementtejä.

Ravintolapäivä tuo salsakahvilan Lohiluomalle

03.04. 12:38

0 💬

LOHILUOMA Suosittu kansainvälinen ravintolapäivä rantautuu tänä keväänä Kurikkaankin. Toukokuun 17. päivänä järjestettävän ruokakarnevaalin aikana kuka tahansa voi perustaa ravintolan päivän ajaksi. Tarkoituksena on pitää hauskaa ja jakaa uusia ruokakokemuksia.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Mikä kiinnostaa eniten kulttuuriviikoilla?
Erilaiset näyttelyt
Musiikki ja konsertit
Teatteri, elokuva ja sirkus
Mato Valtosen luento
Stand up -ilta

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria