Kyrönjoen ylittävä Kolmostien uusi silta alkaa olla valmis. Uusi tielinjaus lisää liikenneturvallisuutta ja silta kantaa vanhaa paremmin myös raskaan liikenteen.

Tuiskulan siltatyömaa loppusilausta vaille valmis

30.09. 10:33

0 💬

TUISKULA Kolmostien silta Tuiskulassa odottaa vielä viimeisiä työvaiheita ennen luovutusta. Vanha silta purettiin kuun vaihteessa ja uuden sillan myötä muuttunut tielinjaus on turvallisuuden kannalta parempi sekä samalla kevyenliikenteenväylä jatkuu nyt katkeamattomana Koivistontielle asti. Elokuussa 2015 raivaustöillä käynnistynyt työmaa on lopullisesti luovutusvalmis lokakuun lopulla.

Taksilupien muutos voi vähentää maaseudun takseja

27.09. 10:07

0 💬

Liikenneministeriön suunnittelema liikennekaari kokoaa liikennemarkkinoiden sääntelyä yhteiseksi laiksi. Tavoitteena on luoda edellytykset liikennepalvelujen tarjoamiselle asiakaslähtöisesti sekä luoda edellytykset liikenteen digitalisaatiolle ja uusille liiketoimintamalleille ja yrittäjyydelle. Ministeriön mukaan liikennekaari edistää kilpailun tasapuolisuutta henkilöliikennemarkkinoilla.

Perhesyyt ja halu kotiseudulle vetävät muuttajia Kurikkaan

23.09. 10:56

0 💬

Paluu kotiseudulle sekä perheen ja sukulaisten läheisyys houkuttavat muuttajia Kurikkaan. Työpaikan sijainti paikkakunnalla on kolmannella sijalla. Poismuuttajia ajaa muualle vaihtelunhalu ja työpaikan sijainti muualla. Nämä asiat selviävät Kurikan kaupungin teettämästä Kurikan muuttotutkimuksesta, jonka toteutti Seamkin markkinointitutkimuspalvelu.

Palomäki JIK ky:n vs. hallintojohtajaksi

21.09. 10:00

0 💬

JIK ky:n nykyinen hallintojohtaja Päivi Niemistö on valittu Kauhavan kaupungin henkilöstöjohtajan virkaan 1.10.2016 alkaen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika, joten Niemistö on hakenut virkavapaata henkilöstöjohtajan viran hoitamiseen 31.3.2017 asti.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Olisiko Kurikan pitänyt ottaa 25 pakolaista vuosittain?
Kyllä
Ei
En osaa sanoa

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria


27.9.201627.9.2016