Maanataina puhdistettiin porakaivoa paineilman avulla. Hiekkainen vesi ryöpsähteli voimalla ulos putkesta.

Kurikassa kairataan poikkeuksellisen vanhoja pohjavesiä

22.10. 09:12

0 💬

Kurikan kalliopohjan syvänteistä on löytynyt monien jääkausien takaisia, ehkä miljoona vuotta vanhoja, puhtaita pohjavesiä. Parhaillaan valmistaudutaan koepumppaamaan ja asentamaan siiviläkaivoa Kuusistonloukon peltoalueella Kampinkylässä. Porauksia tehdään myös Mietaankylässä. Pääuoma on vielä löytymättä, mutta jo nyt löydös on Suomen oloissa erittäin poikkeuksellinen ja laaja.

Syyslomalla uimahallissa eletään ennätysvilkkaita päiviä

17.10. 10:50

0 💬

Molskiksessa on avaimen hakijoita torstaina iltapäivällä välillä jonoksi asti. Lastenaltaassa käy melkoinen vilske. Liukumäki takaa molskahdukset lämminvesialtaassa. Poreista nauttijoiden rivistö koostuu niin isoista kuin pienistäkin uimareista.

Pyörivä keinu on Kurnun puiston suosikkilaite

15.10. 11:09

0 💬

Vapaa-aikatoimi ja Kurikan 4H-yhdistys järjestävät keskiviikkona 15.10. Kurnun puiston avajaiset. Illaksi on suunniteltu omaa ohjelmaa alakouluikäisille ja lapsiperheille sekä yläkouluikäisille.

Hinattavat laitteet kannattaa rekisteröidä kiireen vilkkaa

03.10. 12:18

0 💬

Jos työmaalta tai varaston nurkista löytyy rekisteröimätön hinattava laite, joka on otettu käyttöön ennen vuotta 2011, niin se kannattaa rekisteröidä mahdollisimman pian, jotta sen käyttö on mahdollista tieliikenteessä myös vuodenvaihteen jälkeen. Rekisteröinti hoituu kevennetyllä menettelyllä 31.12.2014 asti.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Rengasteollisuus pystyy valmistamaan myös värillisiä autonrenkaita, mikäli kumin sidosaineena käytetään muuta kuin nokea. Minkä väriset talvirenkaat ostaisit?
Perinteiset mustat
Kulutuspinta musta, sivustat valkoiset.
Vihreät
Pinkit
Sateenkaaren väriset

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria