Aleksandra Podlesna opetti ja Ari-Matti Tuomisto säesti Moona Ojaniemeä keskiviikkona Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston Kurikan opetuspisteessä.

Musiikkiopisto menee Jalasjärven malliin

27.03. 09:58

0 💬

Yhdistymishallitus päätti keskiviikkona, että uudessa Kurikassa musiikkiopistotoiminnan järjestää ensi vuoden alusta lähtien Alajärven kaupungin musiikkiopisto. Alajärven kaupungin kanssa tehdään aiesopimus Kurikan ja Jalasjärven musiikkiopistotoiminnan yhdistymisestä.

Joudutaanko Panttilassa puhdistamaan lisää maaperää?

24.03. 17:00

0 💬

Tehdasalueen maaperää voidaan joutua vaihtamaan uudestaan Panttilassa. Pilaantunutta maaperää kunnostettiin vuonna 2005. Viime vuonna jälkitarkkailuna tehtyjen selvitysten ja riskinavioinnin perusteella on mahdollista, että alueella joudutaan tekemään lisää kunnostustöitä.

Yrityksille muotoilua ja tuotekehitystä

20.03. 15:46

0 💬

Young Skills on muotoilijoista koostuva osuuskunta, joka toimii Jurvassa Sellan naapurissa koulutuskuntayhtymän tiloissa. Young Skills tarjoaa yrityksille muotoilun ja tuotekehityksen huippuosaamista konkreettisten hahmomallien ja prototyyppien kera. Osuuskunta on perustettu alueen yrittäjien toimesta vuonna 2006 ja aktiivisia toimijoita on kymmenen.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Joko olet valinnut eduskuntavaaliehdokkaasi?
Olen.
En.
Kiikun kahden vaiheilla.
Nukun.

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria