Helena Hakola, Meri Randell, Emilia Kuru, Iiro Välimäki, Mika Risulahti ja Emilia Grönstrand pitivät Toivon tuulet -kirjan tekemistä mukavana vaihteluna normaaliin koulutyöhön.

Yhteiskoulun oppilaat tekivät kirjan

24.04. 10:01

0 💬

Yhteiskoulun oppilaiden kolmivuotinen kirjahanke on edennyt loppusuoralle, kun Toivon tuulet on saatu painetuksi ja myyntiin. Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Minna Leppisen ohjauksessa kirjaa on ollut tekemässä kolme luokkaa, 9A, 9B ja 9E, kaikkiaan 52 oppilasta.

Toinen kausi varmistui heti ennakkoäänillä

22.04. 09:29

0 💬

Kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkalan (ps.) vaalivalvojaisissa ei tarvinnut pitkään jännittää läpimenoa. Kello 20 julkistetut ennakkoäänet toivat Saarakkalalle jo muhkeat 4192 ääntä, kun saman puolueen kovimmat kilpailijat Reijo Hongisto ja Maria Tolppanen aloittivat yli 2000 ennakkoäänellä. Ilmajoen ”Halla-ahon suosittelema” Juha Mäenpää lähti liikkeelle reilusta tuhannesta äänestä.

Yli 40 prosenttia äänesti ennakkoon

17.04. 10:37

0 💬

Tiistaina päättyneessä eduskuntavaalien ennakkoäänestyksessä Kurikassa äänesti 40,3 prosenttia äänioikeutetuista, yhteensä 4 549 äänestäjää. Äänioikeutettuja on 11 281.

Koulu home-evakkoon

15.04. 11:15

0 💬

– Luovan koulun 72 oppilaalle etsitään kuumeisesti väistötiloja kylältä vakavan vesivahingon seurauksena. Koulunkäynti joudutaan tiloissa keskeyttämään pikaisesti, kertoi Luovan koulun vt. rehtori Leena Nurmenniemi.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Mikä ajatus olisi eniten mieleesi eduskuntavaaleissa?
Vähemmän veroja
Valtio ja kunnat velkasaneeraukseen
Töitä työttömille
Lapset, vanhukset ja sairaat ensin

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria