Haivainnekuva Kurikan uuden kampuksen asuntolasta. Asuntolasta tulee kolmikerroksinen, ja pinta-alaltaan se on 1843 neliömetriä.

Asuntola syyskuussa työn alle

17.08. 12:00

0 💬

Kurikan toimitilat Oy rakennuttaa kampuksen viereen oppilasasuntolan. Asuntolasta tulee kolmikerroksinen, ja siihen tulee 30 kappaletta kahden hengen huoneita sekä kahdeksan kappaletta yhden hengen tuetun asumisen huoneita.

Mäenpää on myynyt jokaisilla markkinoilla

17.08. 11:50

0 💬

Kun Kurikan markkinat järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975, kurikkalainen Juhani Mäenpää oli mukana myymässä ompelukoneita. Niin kuin jokaisena vuotena siitä lähtien.

Uudet järjestelmät käyttöön päivähoidossa

14.08. 10:45

0 💬

Elokuun alusta kurikkalaislasten päivähoidossa astuivat käytäntöön uudet toimintatavat. Sekä päiväkodeissa että perhepäivähoidossa otettiin käyttöön sähköinen hoitotarpeen ilmoitusjärjestelmä ja reaaliaikainen hoidon käytön seuranta.

Maria Parkkonen tiedottaa nyt kaupungin asioista

07.08. 11:20

0 💬

Kaupunginhallitus hyväksyi yksimielisesti maaliskuussa, että kaupunki tarvitsee viestinnästä vastaavan asiantuntijan. Tiedottajan tehtävä kiinnosti 38 hakijaa. Heidän joukostaan tiedottajaksi valittiin kurikkalainen FM Maria Parkkonen, 36.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Mikä on (tai oli) Kurikan kesän 2017 kiinnostavin musiikkitapahtuma?
Kulttuuritorit tiistaisin
Haku Päällä
Aukusti
Rytmiraide
Matti Viitalan Soitot

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria


MarkkinalehtiMarkkinalehti