Hiekkakentälle suunnitellun rakennuksen alustava piirustus koristi kaupungin ensi vuoden talousarvion kantta.

Talousarviossa "ei mitään yllätyksiä"

02.12. 11:08

0 💬

KURIKKA – Kaupungin palvelut turvaava ja kuntaliitossopimuksen mukainen. Ei sisällä mitään yllätyksiä, luonnehtii vt, kaupunginjohtaja Juha Luukko ensi vuoden talousarviota.

KHO hylkäsi kaupunginjohtajavalituksen

24.11. 09:46

0 💬

Kurikan kaupunginvaltuusto valitsi 31.8.2015 Kurikan kaupunginjohtajan virkaan filosofian tohtori Anna-Kaisa Pusan. Vaasan hallinto-oikeus oli valituksenalaisella päätöksellään hylännyt valituksen.

Relicomp ja Jätehuolto P. Keski-Jyrä vuoden yrittäjät

22.11. 13:15

0 💬

Kurikan Yrittäjät palkitsivat lauantaisessa Yrittäjäjuhlassa perinteisesti vuoden yrittäjän jo 37. kertaa ja vuoden pienyrittäjänkin jo viidettä kertaa. Kurikan vuoden yrittäjä 2016 on Relicomp Oy ja vuoden pienyrittäjä on Jätehuolto P. Keski-Jyrä.

Kurikkalaiset telineet kiinalaisten suksille

16.11. 11:02

0 💬

Nykyään monet tuotteet kulkevat kiinalaisten valmistamina meidän länsimaisten, kurikkalaistenkin, hyödyksi tänne Eurooppaan. Tiistaina Sedun Kurikan yksikössä luovutettiin kuitenkin Kurikassa tehty tuote hyödyttämään kiinalaisten elämää, tai itse asiassa jos aivan tarkkoja ollaan, niin tuote hyödyttää kiinalaisia välillisesti, mutta varsinaisen hyödyn saa kurikkalainen Jouni Siltakorpi.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Joko mielesi tekevi hiihtelemään?
Tulisi jo lunta!
Talvi mustana, kiitos
Ei kiirusta, jouluksi vasta

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria


22.11.201622.11 .2016