Kurikan kaupunginhallitus ei myynyt Anviaa

06.05. 11:03

0 💬

KURIKKA Kaupunginhallitus päätti olla myymättä Anvian osakesalkkuaan Elisa Oyj:lle , mutta päätös vaati äänestyksen. Kurikka päätti pitää Anvian osakkeet hallussaan äänin 7-3. Yksi jäsen oli poissa.

Maidontuottajia palkittiin kultamitalilla

06.05. 10:39

0 💬

PIRTTIMAA Kaksi kurikkalaista maitotilaa palkittiin Walter Ehrströmin kultaisella mitalilla ja kunniakirjalla huhtikuussa. Palkitut ovat Marjo ja Raimo Lehtola sekä Ritva ja Heikki Rinta-Piirto.

Kurikkalaisten nuorten tekemä animaatio kilpailee voitosta

27.04. 13:48

0 💬

Kurikkalaisen Sampsa Silanderin kavereineen tekemä animaatio Yläasteen animoijat: Ala-asteen aatelisto on päässyt Suomen suurimman leffakisan eli Kaikki kuvaa -kilpailun animaatiosarjan finaaliin. Tuotantoyhtiö Amazementin yhteistyössä Yleisradion kanssa järjestämään lasten ja nuorten Kaikki kuvaa -elokuvakilpailuun osallistui tänä vuonna 250 elokuvaa. Esiraati valitsi finalistit ja mukaan päässeet elokuvat voi katsoa Kaikki kuvaa -elokuvakasvatussivustolla osoitteessa www.kaikkikuvaa.fi. Samassa osoitteessa voi osallistua yleisöäänestykseen, joka päättyy tämän viikon perjantaina eli 29.4.

Elli-Noora kilpailee Miss Suomi -tittelistä

22.04. 11:11

0 💬

– Olin alkuun, että ei tämä ole mun juttuni. Mutta nyt viime vuosina tässä kisassa on imago muuttunut niin, että missin päässäkin pitää olla jotain. Näen Miss Suomen sellaisena koko kansan missinä ja esikuvana.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Mikä on parasta keväässä?
Lumien lähteminen
Lisääntyvä valo
Muuttolintujen paluu
Kesän odotus

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria


19.4.2016